WELCOME TO PLIT GAMES FORUM
GUEST()

Reply to Thread
Return to thread view
Return to main page

Forum: General
Thread: Forum speed
Post by: Wolverine(1)
2005-12-06 12:31:02
Hi,

I noticed lately that the forum was sooooo slow that it was almost useless.

I have now done some optimisation and it seems to be alot faster.

Please confirm/deny this.

Peter
Post by: Coneman(325)
2005-12-06 14:33:15
...haven't noticed anything different to be honest.
Post by: gruchul(66928)
2005-12-06 17:36:10
I think it's slightly better. It's now at a reasonable speed.
Post by: smoke(126548)
2005-12-07 03:24:42
100 % better man, the forum was so slow it was unbelievable.. I just put that down to my crappy computer though.. but yeah it's better =)
Post by: philldodilldo(22259)
2005-12-08 00:19:24
its alot faster.
Post by: Crosson(37742)
2005-12-08 01:06:36
i agree it is quite a bit faster.

Thanks a lot for doing the optimization.
Post by: Raving Druids(21385)
2005-12-08 09:23:31
No difference for me, still ok.

Are you not still on holiday, Wolverine? Or just not updated the account log in page? ;-)
Post by: mob(23502)
2005-12-08 12:33:17
I've noticed it slow only a few times. I just figured it was my crappy isp ;-) I usually don't read the VOW, SC, or SFP threads though so maybe thats why I was lucky? Thanks though!
Post by: Lincoln(27675)
2005-12-08 15:28:26
Delete all the crap threads no-one needs... works wonders.
Reply to Thread

Total Users: 608
Total Forums: 20
Total Threads: 2075
Total Posts: 21661
Logout